Vopsea grund magnetic Rust-Oleum 500 ml

(0 review-uri)  |  Adauga un review

  • Disponibilitate Stoc epuizat
  • Cod produs RO0010001ROPL
Solicita publicare produs in SEAP-SICAP
Solicita publicare produs in SEAP-SICAP





    Grund magnetic Rust-oleum 500 ml

    Descriere: Un grund gri inchis care transforma o suprafata normala intr-una magnetica. Poate fi acoperit cu o vopsea lavabila fina sau cu o vopsea lucioasa.

    Aplicare pe lemn, metal, zidarie, tapet si multe altele. Magnetii puternici cu greutate redusa adera cel mai bine la suprafata tratata.

    Conditii de vopsire: Utilizati cand temperatura este cuprinsa intre 10°C si 32°C si la o umiditate mai mica de 85% pentru o uscare adecvata.

    Pregatire: Indepartati urmele de vopsea si rugina folosind o perie din sarma sau hartie abraziva. Curatati cu sapun si apa, clatiti si lasati sa se usuce.

    Vopsire: Inainte de a incepe puneti o banda adeziva in jurul suprafetei pe care doritisa o vopsiti. Sunt necesare trei straturi, fiecare la 0.2L/m2. Agitati foarte bine inainte de utilizare si regulat in timpul aplicarii, agitati pana cand vopseaua se uniformizeaza si devine gri inchis. Folositi o rola din spuma pentru o finisare neteda. Aplicati grundul folosind o miscare de urcare si coborare. Cu rola, lucrati asupra zonei dorite pentru a garanta cea mai neteda aplicare. Cu cat este mai neteda suprafata cu atat este mai puternica atractia magnetica. Pentru a realiza acest lucru, este recomandata o sablare usoara a stratului final.

    Timp de uscare si reaplicare: Bazat pe o temperatura de 20°C si o umiditate relativa de 50%. Asteptati o perioada mai indelungata la temperaturi mai mici. Reaplicati dupa 60 minute. Se usuca in 60 de minute si poate fi utilizata dupa 90 de minute. Aplicati un strat de acoperire cu o vopsea lavabila fina sau cu o vopsea lucioasa dupa 4 ore. Aplicarea mai mult de 2 straturi de acoperire duce la pierderea eficientei magnetilor. Asigurati-va ca stratul de acoperire este aplicat cat mai neted posibil.

    Curatare: Curatati pensula si alte instrumente pentru aplicare folosind spirt alb.

    Be the first to review “Vopsea grund magnetic Rust-Oleum 500 ml”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *